Про стан роботи компанії на теперішній час

З Новим 2024 Роком всіх, найкращих побажань та швидшої перемоги ЗСУ! Вже майже 2 роки йде війна, і ми, і інші 3д друкарні вносять свій внесок в майбутню перемогу нашої країни. За цей час ми не лише не звузили виробництво,
а й розширили і розвинули його, хоч зараз декілька наших співробітників знаходяться на передній лінії фронту.

3Д друк FDM

3Д FDM – найпоширеніший метод 3Д друку на на сьогодні – зараз в роботі цією технологією працює 20+ 3д принтерів як власного виробництва, так і принтерів виробництва компанії Flashforge creator2/ pro 2 idex. Максимальна робоча зона наших принтерів 400*400*650 мм для високих виробів, та 420*670*470 мм для виробів більш пласкої форми. Не так давно ми перевершили наше попередні досягнення в часі безперервного друку, і тепер воно становить більш ніж 137 годин (це більше 6 діб безперервного друку!). Також зараз до нашого парку 3д принтерів додалися принтери компанії Bambulab, які на даний час є найшвидшими принтерами серійного виробництва, що дозволяє швидко і якісно виконати термінові замовлення.

SLA друк фотополімерами

Фотополімерний друк дозволяє робити вироби надвисокої деталізаціі, для ювелірного виробництва, прототипів, мастер-моделей і т.п. Зараз в роботі 5 3Д принтерів SLA з робочою зоною 120*90*165 мм/163*102*180мм, з матрицями 4к з роздільною здатністю 35 мкм.

SLS/Polyjet 3Д друк

Друк за технологією лазерного спікання/склеювання є на даний найдосконалішим методом 3Д друку, який дозволяє вирощувати деталі будь-якої складної форми не використовуючи підтримки. Максимальна робоча зона до 300*400*400 мм. Матеріали яки використрвуються при цьому методі 3Д друку – поліамід (нейлон) РА12, поліпропілен, термополіуретан.

3Д сканування

3D сканування (тривимірне сканування) – це процес, у ході якого за допомогою спеціального високотехнологічного пристрою – 3d сканера – аналізується геометрія фізичного об’єкта, фіксуються його розміри, і на основі отриманих даних створюється його тривимірна комп’ютерна модель. 3D сканування в рази скорочує час і трудовитрати 3d дизайнера, якщо необхідно отримати 3х мірну модель предмета з великою кількістю складних поверхонь, яку звичайними приладами виміряти неможливо. На цій ділянці нашої діяльності ми додали в роботу сканер Einstar від компанії Einscan, який має можливість сканувати як невеликі , так і значні об”єкти, за маркерами/текстурою або особливостями геометрії об”єкту, з роздільною здатністю до 100 мкм.

Виробництво, ремонт 3Д принтерів

Ми розширюємо і поліпшуємо лінійку наших з д принтерів серії Inteh 3D. З останніх оновлень це індуктивні кінцеві датчики, екструдери з двухстроннею подачею філамента. Також розроблено двохекструдерний варіант друкуючої головки для великих принтерів Inteh 3D промислової серії XL, що може використовуватися як для кольорового друку, так і для використання розчинної підтримки. Також проводимо ремонт та налаштування 3д принтерів
технології FDM майже всіх виробників.

Загалом ми, як і раніше, чекаємо ваших замовлень і будемо максимально якісно і швидко їх виконувати.
Все буде Україна! Разом до перемоги!

Опубліковано у Новости. Додати до закладок постійне посилання.